Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij hanteren een vast verzendtarief binnen Nederland, zijnde 4,99 euro.
Brievenbuspost verzenden we via PostNL, pakketpost wordt via DHL verzonden.

Tevens bestaat de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij CraftAddiction.
Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.
Afhalen kan alleen op afspraak.

Wij verzenden ook naar het buitenland, maar dan met tarieven volgens PostNL.

Uw bestelling wordt binnen 2 a 5 werkdagen verzonden mits uw betaling bij ons ontvangen is en de bestelde artikelen op voorraad zijn.

Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een geautomatiseerde orderbevestiging. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de vorderingen van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling ook volgen in uw account.

Verzending gebeurt door PostNL of DHL onder verantwoordelijkheid van de klant. Daarentegen zijn wij verplicht de artikelen op zodanige wijze te verpakken, dat de materialen tijdens het bezorgen geen schade zullen oplopen.

Het is mogelijk om pakketten aangetekend te verzenden. Hierbij zijn de kosten voor rekening van de klant.

Retourneren/Ruilen

Het ruilen van artikelen is toegestaan binnen 7 dagen na aflevering van de goederen. Artikelen dienen in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd.

Het terugsturen van artikelen is altijd op eigen kosten tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt. Wanneer wij geen passend product hebben, wordt uw geld teruggestort.

Wanneer u uw bestelling retourneert dan zijn de verzendkosten voor uw rekening tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.
Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen. Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten. Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.