10% korting op alle Lindy’s Stamp Gang

10% korting op alle Lindy’s Stamp Gang
In Aanbieding

Een nieuwe maand, een nieuwe aanbieding:

10 % Korting op alle artikelen van Lindy’s Stamp Gang

Gebruik tijdens het bestelproces de kortingscode: september

De kortingscode is niet geldig icm afgeprijsde artikelen!

Vergeet niet de kortingscode in te vullen.
Alleen wanneer je de code invult heb je recht op de aanbieding.
De korting kan achteraf niet gecorrigeerd worden.

Deze aanbieding is geldig vanaf 5 september t/m 30 september 2018

Ga direct naar Lindys’ Stamp Gang in de webshop:
https://www.craftaddiction.nl/product-categorie/merken/lindys-stamp-gang/

Comment (1)

  1. Sassy 8 maanden geleden

    Ik heb al jaren geleden, voordat het hier echt naam kreeg een set gekocht, de poeders en daar doe ik nu ongeveer 8 jaar mee en ik ben verliefd, niks kan tegen de verfpoeder op, de perfect pearls niet, Shine, toen Nuvo shimmer powder gekocht maar voor mij blijft het magicals, want het is magie en ben aan het sparen want goedkoop zijn de poeders niet, wat mij opviel en ik jammer vind is dat elk merk de losse kleuren kunt kopen en de magicals alleen per set en dat is voor mij helaas een drempel en je doet er heel lang mee maar het is ook een grote uitgave in een keer, ook door die verdraaide verzendkosten, ik denk dat men eerder een los potje koopt dan een set, er zit altijd een kleur in die niet jou stijl is en de favoriete is snel op maar dan moet je weer een set kopen, zo jammer, anders had ik ze allang weer gehad die op zijn dan, ik kan deze aan iedereen aanbevelen, ze zijn magisch en zulke kleuren heeft u nog niet gezien wat ze bij alles zeggen, maar bij deze is het echt zo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*